dinsdag 6 januari 2015

grote vriend

Het is heerlijk knuffelen met mijn grote vriend.Natuurlijk ook met mijn kleine vriend.
Vandaag is het Driekoningen en hoewel ik het meeste kerstspul heb opgeborgen staat de kerstboom er nog en de aanwezigheid van Bo-ghy voelt als een soort kerstkadootje.
Hij is dus geen opvanghond ter adoptie en staat verder ook niet op mijn naam. Hij blijft hier wel langere tijd. We kijken gewoon hoe het gaat. Lekker wandelen waar we vandaag al mee begonnen zijn. Bo-ghy heeft een super karakter en vindt alle mensen en honden leuk. Dat is een megaplus hier voor de roedel maar op straat moet hij gaan leren dat je niet naar iedereen maar toe mag. Hij had vandaag voor het eerst een neusband om en dat ging heel goed. Enkel toen hij merkte dat hij daardoor niet naar twee honden toe kon was het wat bokken en ik was door mijn handschoenen wat laat met de snoep. Dus we hebben beiden op dat vlak nog wel te oefenen. Hopelijk lukt het want dan kan hij mogelijk ook leren mee te lopen naast de fiets.

2 opmerkingen:

  1. Prachthond, Bo-Ghy. Hoop dat het met Sara ook goed komt verder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad...prachtige hond. Leuk om te zien dat de kleine ernaast zowat verdwijnt qua formaat. Wel grappig om te zien. Aaitjes en groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen