woensdag 15 augustus 2012

Grasveld gezogen

 
Whoopi heeft last van haar voorpootje en toen de honden na het eten binnenkwamen wilde zij graag in alle rust buiten blijven liggen. Dus boven voor haar een oud kussen gepakt wat ik verder nooit gebruik omdat er dons in zit. En dat voor Whoopi op het terras gelegd. En vervolgens toen ik een uur later de honden weer naar buiten liet het hele kussen vergeten ....... Ik dacht nog wat zijn ze leuk aan het spelen.
Helaas was er niemand die een foto gemaakt heeft van de malloot die haar grasveld aan het zuigen was. Het moet een maf gezicht zijn geweest maar ik wist het niet anders op te lossen. Niet alles is weg maar het ging onweren dus ben maar gestopt. Twee hele grote stofzuigerzakken vol :)
Voor Easy is vandaag het huisbezoek. Ze hebben de link naar mijn blog. Voor Amaretto had ik net een leuke reactie. Ook die heb ik de link naar mijn blog gegeven. Of dat nu zo verstandig was weet ik eigenlijk niet :)

2 opmerkingen:

  1. Hopelijk positief voor easy en komt er voor amaretto ook een leuke reactie uit de bus... maar als ze je grasplein zien met die pluimen .. vrees ik voor beiden hahahaha ... zou wel een foto van je willen gezien hebben terwijl je een grasplein aant stofzuigen was ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. HAHAHAHAHA.....the usual....
    Mooie dag
    XX

    BeantwoordenVerwijderen