zondag 29 juli 2012

zondag update

Vandaag heb ik Tender uitgezwaaid. Weer slikken maar tegelijk ook zo fijn dat hij een huisje heeft gevonden in toch best een korte tijd.
Daarna gaan fietsen met Amaretto, kon net nog met de warmte. Nou hij vond het super leuk en liep na 10 meter even wennen aan de springer daarna naast me mee alsof hij het al jaren deed en we hebben meteen al zo een 2-3 kilometer gefietst.
Daarnet heb ik nog even gebeld met het nieuwe vrouwtje van Sixto. Ze is zo ontzettend blij met hem. Hij was binnengekomen en had even alle kamers doorgesnuffeld en wat gedronken en was toen naar zijn nieuwe mandje gelopen alsof hij daar woonde. De buurtbewoners hadden tijdens het wandelen al complimenten gegeven over wat een mooi lief hondje ze had. Sixto had lekker geslapen en hij lijkt zich prima aan te passen in zijn nieuwe omgeving.

2 opmerkingen:

 1. O, wat geweldig, Sixto vond letterlijk zijn eigen mandje en Tender heeft nu ook zijn eigen plek alweer. Ja, slikken... Maar elke dag genieten de baasjes en de hondjes nu van hun "eigen" warme plek, Tommy is hier ook niet meer weg te denken, zo lief en blij die is, het lijkt pure dankbaarheid. DAT krijg je ervoor terug, geen slechte ruil.

  Adri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. GO FOR IT, TENDER!!!
  Hopelijk nu een "forever home"!!!
  Fijne dag, Maureen & co
  XX

  BeantwoordenVerwijderen