dinsdag 10 juli 2012

Zinnia

Zo af en toe druppelt er toch een reactie door. In Belgie was iemand kennelijk naar Zinnia aan het informeren maar ja het eisenpakket was een hond die bij kleine kindjes kan en die niet blaft en uit de tekst had men kunnen opmaken dat Zinnia niet in dat beeld past. Beagle eigen heeft Zinnia momenten dat ze zeer luid kan zijn al is Zinnia echt geen waaks typetje. 
  maar ik ben erg blij dat er gewoon al eens naar haar ge├»nformeerd wordt want op de juiste plek is het echt een makkelijke gezellige hond. We kunnen niet anders dan verder zoeken en blijven hopen dat er iemand een rescue beagle gewoon een goed thuis wil bieden en niet al te gehorig woont. Het geeft in ieder geval moed dat iemand haar wel de moeite waard heeft gevonden om naar te informeren.

4 opmerkingen:

 1. en waarom zou zinnia de moeite niet waard zijn .. was het niet dat mijn huisje voorlopig vol is had ik haar met plezier geadopteert want ze is gewoon een prachtmeid die ooit wel een gouden nestje zal vinden ... alleen het is vakantie en mensen wachten mss liever tot na de vakantie...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het is meer dan nu de vakantie. Eerst dacht ik dat het kwam omdat ze te dik was en mensen daar niet doorheen konden kijken. Toen dacht ik dat de hangtepels misschien afschrikten. Toen ze helemaal strak en slank was kreeg ze nog geen reacties. Ze kijkt scheel en dat is misschien minder schattig op de foto maar ik heb toch zeer leuke foto's en na 5 maanden haar "even" extra erbij weet ik het gewoon niet meer. Er moet toch iemand zijn die een rescue beagle de kans wil geven. Als opvanggezin heb ik haar niets meer te leren. Ze zit hier nu echt maar te wachten tot ze eens een eigen mandje zal krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. iemand die haar echt de kans wil geven kijkt door die dingen heen maureen geloof me vrij.. scheel kijken kan ook zijn charmes hebben.. het is nou eenmaal niet gemakkelijk de hondjes allemaal te plaatsen.. ik bergijp wel dat het voor jou ook niet altijd gemakkelijk is als je ze niet kan plaatsen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo is het. Zinnia verdient iemand die HAAR echt verdiend.

  BeantwoordenVerwijderen