donderdag 7 juni 2012

verdrietig nieuws

Daarnet verdrietig nieuws gehad. Dolly die waarschijnlijk in Roemenie chemicalien heeft binnen gekregen die haar longen steeds verder aantasten is gister overleden. Adoptanten zijn naar specialisten geweest en er was nog hoop haar leven te rekken en haar kwaliteit van leven te verbeteren met nieuwe medicatie maar helaas is het niet aangeslagen en waren Dolly haar longen niet meer in staat om haar in leven te houden. Dank aan Thea en Nees die Dolly een geweldig jaar hebben gegeven met heel veel liefde. Dolly was met recht een gelukshondje. Zie hier

Dolly is echt een hondje dat direct in je hart kruipt en ik had haar nog zo een lang en gelukkig leven toegewenst. Rust zacht lieve Dolly. Je hebt zoveel gegeven!

2 opmerkingen:

  1. Och, wat een snoepie. Wat erg dat ze het niet gered heeft en haar geluk maar 1 jaar heeft mogen genieten. Rust zacht Dolly.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, dit is erg. Wij haalden Dolly een jaar geleden van Schiphol: olie op haar huid,een pootje dat bijna helemaallos zat. Via Maureen ging ze naar de Nees en Thea: een gouden hoofdprijs. Zij gaven alles om haar leventje mooi te maken. Het pootje moest eraf, maar Dolly was zo gelukkig: en ze kreeg een stralende dikke vacht. Ze heeft één jaar van de grootst denkbare zorg en liefde gekend en was altijd blij als we haar bezochten met Niki en Rafa. Rust zacht, mooiste meisje.
    Dirkje en Michiel

    BeantwoordenVerwijderen