zaterdag 30 juni 2012

einde van de maand

Deze maand 4 opvanghondjes mogen uitzwaaien en de berichten zijn allemaal positief en honden en baasjes blij. Dat is prachtig. Helaas lopen er verder thans geen reacties meer dus vandaag wat tussendoor gefilmd in een poging de huidige 4 opvanghonden in het zonnetje te zetten want zij hopen natuurlijk in Juli alsnog bij de gelukshondjes te mogen horen.
Zinnia, kwam 5 maanden geleden uit Spanje maar slechts 1 serieuze reactie in al die maanden. Ze blijft er opgewekt onder maar het is haar zo gegund.
Ozzy, zo ontzettend gave hond. Leuke hond voor iemand die echt een maatje zoekt. Al bijna 3 maanden hier in opvang. Ongelooflijk.
Easy, lijkt helemaal niet gezien te worden maar is zo een heerlijke puberpup knuffel die nog verder moet opbloeien maar je hebt er een gouden hond aan. Ook hij is nu bijna 2 maanden in Nederland.
Sixto, nog niet zo lang in opvang maar dit bescheiden manneke verdient een huisje waar men hem graag ziet en geniet van dit heerlijke manneke dat graag mee gaat wandelen en blij wordt van een beetje aandacht en een kroel.
We gaan er weer voor in Juli.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten