zaterdag 16 juni 2012

Timmie is geadopteerd

Timmie is vandaag geadopteerd. Hij was nog helemaal in de gloria van Zinnia maar toen hij zijn tuigje omkreeg wilde hij maar 1 ding en dat was wandelen. Hij heeft echter een lange reis gemaakt naar Belgie en hoewel hij zijn nieuwe huis wel wil inwijden door zijn pootje op te tillen gedraagt hij zich verder keurig en vindt het kattenspeelgoed interessanter dan de katten. Hij loopt lekker achter de baas en de vrouw aan te keutelen en weet ze al aardig in te pakken. De achterblijvers zijn verwend met een tas vol lekkers en daar waren de hondjes hier heel blij mee.

Geen foto's want met de bordeelachtige scene's hier en met de onrust in de roedel waardoor het spelen ook allemaal net even te scherp gaat heb ik het te druk en krijg je geen leuke foto's. Zinnia mistte haar vrijer Timmie en staat nog wanhopig voor de bench met Lucky erin en is nu druk bezig om Niki te versieren. Balu vindt haar ook best interessant maar hij mag bij klik morgen naar zijn nieuwe thuis. Het vrouwtje van Silver is nog bezig vervoer te regelen maar kan niet wachten tot ze Silver kan ontmoeten en hopelijk wordt het een super match met haar hondje Noa.
Met Sixto gaat het goed. Hij vermaakt zich hier prima en eet lekker. Hij is wat schraal maar krijgt dubbele hoeveelheid voer en dat gaat er vlot in gelukkig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten