woensdag 13 juni 2012

Hoe gaat het met Zoë


Beste hondenvrienden,

even weer wat belevenissen van onze Zoë....

Ze krijgt steeds meer haar plekje bij ons in huis.
Heel even leek ze achter de kippen aan te willen gaan jagen. Vervelend was dat ze Boef daarmee op verkeerde ideeën bracht...
het heeft ons een kip gekost...dat is wel heel vervelend maar ze kijken en nu niet meer naar om...een hard woord 'nee' heeft ze doen inzien dat dat niet kon.

Zoë kan heel goed met onze kat overweg, Boef wil graag spelen met de kat maar is veels te groot en te wild dus daar heeft de kat geen goede ervaringen mee dus vlucht de kat altijd naar boven.
Zoë kan trap lopen, gaat regelmatig bij de kat kijken die lekker op een bed ligt te slapen en dat gaat goed.
Boef kan gelukkig geen trap lopen dus is de kat veilig boven.

Zoë kan goed tegen de zon...toen het mooi weer was en ik mijn ligbedje had neergezet mogen jullie raden wie er als eerste op lag....juist...ons prinsesje...

Spelen gaat ze ook leren...als je met je hand over de grond gaat gaat ze er achteraan en probeert te 'bijten'. Dat gaat allemaal heel zacht dus geen probleem.
Takjes en stokjes vindt ze ook leuk en loopt er trots mee rond. Boef wil haar nog wel eens uitdagen, zo opeens vliegt Zoë hem aan en hnagt in zijn vacht...het leukst is het als ze in zijn staart hangt, dan zwiept ze over de grond...Boef vindt het geweldig!

In het weiland hebben we nu erg hoog gras...Boef kan erdoor lopen en kijkt er bovenuit...Zoë moet als een kikker springen om er bovenuit te komen...
Dat is gisteren fout gegaan...Zoë kwam naar mij terug'hoppen' dat ging goed tot ze bij het neerkomen in de sloot belandde...helemaal kopje onder!!
Ze kwam zelf uit de baggersloot....stond lang te schudden....en bij thuiskomst kon ze in bad....daar houdt ze niet echt van....maar het was wel nodig...

De weegschaal geeft aan dat ze al drie ons in gegroeid!!! Ze weegt nu zo'n 5250 gram....dat gaat dus goed.

Ze is goed waaks, blaft als er iemand aan de deur komt.
Boef doet enthousiast mee dus we worden goed bewaakt!

Ze is gek op autorijden. Springt er zelf in en kijkt uit het raam. Op het land waar de dahlia's staan loopt ze pal achter je aan door het pad. De mensen daar die Bert zagen lopen met haar dachten dat Bert een kat achter zich aan had lopen haha.
Ze hebben haar wel leren kennen toen Zoë hun grote boxer weg joeg bij 'haar' auto! Niks kat...HOND!

De bench staat in de schuur....daar wil ze NIET in!
Ze heeft achter de bank een plekje gevonden, daar liggen wat kussentjes en fleece dekentjes...daar draait ze een paar rondjes en gaat heerlijk liggen slapen.

Jullie hebben wel door dat we erg gek zijn op onze Zoë!! Ze heeft haar plekje in ons gezin gevonden.


Succes met jullie werk en ik hou jullie op de hoogte!

Groetjes van ons allemaal!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten