woensdag 21 december 2011

wat plaatjes van de afgelopen dagen

De afgelopen dagen heb ik heel veel lieve kerst-email, kerstkaartjes en zelf kadootjes gekregen. Ontzettend bedankt allemaal! Uiteraard wens ik ook iedereen fijne feestdagen en een gelukkig 2012!
Vanavond is het huisbezoek voor Jonas. Duimen dat alles positief is en hij eerdaags naar huis mag.
Tino dartelt door de tuin als hij niet gebiologeerd naar een vermeende muis of zo aan het staren is. In huis is het zo een lieve knuffel. Met wandelen hebben we echter een dipje. Hij kan echt stagneren. Niet erg in de tuin maar tijdens een wandeling heel lastig. Hij lijkt er nog niet echt van te genieten. Ik ben erg van het wandelen maar voor Tino moet het misschien toch anders. Mooiste lijkt toch een omheinde tuin waar hij niet per se hoeft te wandelen en een leuk teefje als gezelschap. Want Tino is wel ontzettend graag buiten.
Even een ondeugende Phuc die met een pantoffel er vandoor is. Hij blijft nog altijd kleine Peter Pan. Het jongetje dat kan vliegen en niet volwassen wil worden :)
Een kerstmandje voor Milo lijkt niet te lukken. Jammer want hij verdient zo een huisje en houdt hier nu een zo broodnodige opvangplek bezet.
Na zijn laatste aanval lijkt het steeds of er nog een aanval moet komen aan het gedrag van Smokie. Hij blijft toch een zorgenkindje al geniet hij volop van wandelen en mee naast de fiets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten