zaterdag 24 december 2011

Jonas heeft inmiddels een heerlijk thuis gevonden en is vertrokken. Zijn plek is ingenomen door een ander zwartje.
Deze prachtige ogen zijn van een megapechvogeltje. Reeds 2 adoptiegezinnen en 2 opvanggezinnen en ik ben opvanggezin 3 in nog geen half jaar Nederland.
Hij is knap, knuffelig, kan met honden, katten en kinderen. Kan alleen blijven en is zindelijk. Loopt supernetjes aan de lijn, is rustig in huis.......
In adoptiegezin 1 ging het op gegeven moment mis, in opvanggezin 1 was hij probleemloos, in adoptiegezin 2 begon hij rot te doen naar bezoek, terug naar opvanggezin 1 ging niet omdat de nieuwe opvanger die daar was gekomen hem niet accepteerde. Hij werd tijdelijk meegenomen door dochter die ergens woont waar ze eigenlijk geen honden mag houden en na 2 maanden was hij helaas nog niet geplaatst en hij kon daar niet meer blijven, mede omdat hij daar ook mannelijk bezoek het huis wilde uitjagen. In opvanggezin 1 was hij super met de man en de 3 jongens en was bezoek geen enkel probleem. Daar zat hij in een roedel honden en mogelijk maakt dat verschil.
Voor zekerheid gaan we naar een gezin zoeken met liefst 1 of meer honden die bezoek prima vinden en geen jonge kindjes en honden ervaren baasjes. Zijn 3e adoptiegezin moet nu eindelijk een definitieve plek voor het leven zijn met mensen die helemaal voor hem gaan. Dit ventje heeft inmiddels ook de nodige namen gehad en ik heb hem hier een nieuwe start gegeven met alweer een nieuwe naam: Noël
Wie goed kijkt ziet dat Smokie met een bekende speelt.
Lieve Richy is teruggekomen van adoptie. Hij kon helaas niet aan de verwachtingen voldoen en werd er zelf helemaal nerveus en overstuur van. Hij is blij hier weer te zijn en we gaan voor deze lieverd weer opnieuw een passend thuis zoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten