zondag 19 december 2010

nog wat plaatjes

Granny is nu min of meer incontinent aan het geraken. Ze drinkt en plast voortdurend en ze moet zoveel plassen dat ze ook als ze ligt doorgaat met haar blaas te legen. Haar urine was in orde.... alleen laag in substantie omdat ze zoveel aanmaakt dat het meer water is dan urine en verder omdat haar nieren nu gewoon op aan het raken zijn. Maar ze eet nog graag en vindt het gelukkig nog fijn om dichtbij me te zijn. Naast haar buitenjasje heeft ze nu ook een gebreid jasje voor binnen, gemaakt door het vrouwtje van Bingo waarvoor hartelijk dank.
Verder genieten van de opvangers die hier ook nog zijn. Simon en Regina, beiden zo zachtaardig en knuffelig en ook lief voor kinderen..... je snapt niet dat ze nog altijd niet geplaatst zijn.
En natuurlijk mijn lieve trouwe Smokie. Hij zit hier prima maar toch blijf ik hopen op een eigen thuis voor hem. op de juiste plek zo een makkelijke en heerlijke hond waar men echt nog jaren van zal kunnen genieten. Jammer dat men hem maar geen kans wil geven. Maar wie weet dat er aan het einde van het jaar inene iemand ziet wat een geweldige hond hij is en hoeveel Smokie wel niet aan liefde en trouw heeft te geven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten