zondag 5 december 2010

Lola

In Roemenie liep ze al een paar weken op straat toen een familie haar meenam en contact opnam met het asiel. Helaas geen baasjes die naar haar op zoek waren; waarschijnlijk is ze zoals gewoon is in Roemenie, gedumpt toen ze haar zat waren.
Typisch engels cocker is ze zeer mens gericht en vond ze het asiel vreselijk en wilde niet eten. Als men bij haar in de kennel kwam om haar aan te moedigen wat te eten kroop ze alleen maar op schoot hunkerend naar menselijke aandacht.
Daarom mocht toen het nog mogelijk was adoptiehonden te laten vliegen, Lola ook mee. Er werd speciaal een extra transportkooi gekocht en er is vervoer vanaf Schiphol bekostigd naar hier en zo is dit alleen maar lieve meisje hier nu in opvang te bezoeken. Ze heeft duidelijk een huis gehad maar waarom men zo een lieffie kan dumpen? Geen idee. Misschien heeft ze pupjes gehad (want haar tepels zien wat dikker eruit) en is ze ingeruild voor een schattig pupje. Hopelijk valt er snel een fijn gezin voor haar. Lola zal een heerlijk gezinshondje kunnen zijn. Ze is pas 2 jaar oud en zo een dankbaar lief meisje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten