maandag 6 december 2010

Gister thuis gebleven maar vanochtend gaan fietsen met Smokie en Jolly want die hebben het erg hard nodig. maar op sommige plekken is het toch aardig glad.Toen knuffeltje Bango uitgezwaaid want zijn adoptiegezin kwam hem halen. Hij is inmiddels goed aangekomen in zijn nieuwe thuis. Het zal best heel spannend voor hem zijn. Bingo heeft hem even lopen zoeken maar speelt gelukkig al weer met de andere honden. Het is erg goed dat de broertjes nu verder uit elkaar zijn. Het zal hun beider ontwikkeling ten goede komen. Bingo moet wel echt ergens geplaatst waar ook een andere hond is; dat heeft hij gewoon nodig.
Daarna naar de dierenarts met Hoover. Hoover is ook nieuw in opvang maar zul je verder nog niet op de foto's verder zien. Hij heeft soms een hoestje en daarom heb ik hem sinds zijn aankomst gescheiden van de andere honden verder. De dierenarts denkt ook aan een gewoon koutje want zijn longen zijn schoon maar kon kennelhoest toch ook niet helemaal uitsluiten en daarom het advies hem ook de rest van de week nog even apart van de roedel te houden. Hij krijgt antibiotica ervoor en ook voor zijn castratiewond die een ontsteking heeft. Hoover heeft geen koorts en voelt zich absoluut niet ziek maar ik kan geen risico nemen met alle honden hier.
Het was gelukt een plasje van Granny op te vangen dus dat meteen meegenomen maar bij eerste test geen tekenen van blaasontsteking. Ze doen nog uitgebreider onderzoek op de urine dus misschien komt er nog wat uit maar de dierenarts waarschuwde al dat ze gewoon misschien niets meer kunnen doen verder, dat het waarschijnlijk de laatste tijd is met haar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten