woensdag 4 augustus 2010

Regelmatig krijg ik berichtjes hoe het met ex opvanghondjes gaat. Honden die onlangs geplaatst zijn in juni zoals Taro, Junior en Tabitha die het allemaal super naar hun zin hebben. Maar ook een bericht met fotos van Jazzmin die nu een jaar bij haar nieuwe gezin is en het super doet.
Jazzmin is een bodeguero een soort Spaanse boerenfoks. Heerlijk hondjes; actief buiten en rustig in huis. gefokt om muizen en ratten te jagen. Terriertjes die niet zo druk zijn als jack russels die voor de vossenjacht gefokt zijn en veel feller zijn. Bodeguero's zijn echt fijne gezinshondjes die meest buiten goed los kunnen en goed luisteren. Misschien dat Terry van Soza binnenkort in opvang mag komen.
Zwanger en verzwakt was ze op straat gevonden. Gelukkig kon ze nog gesteriliseerd want pupjes zijn er genoeg en Terry was veel te zwak om moeder te worden. Ze sterkt goed aan en mag waarschijnlijk deze maand vliegen maar het probleem is altijd om mensen te vliegen die vanaf Malaga naar Nederland vliegen en die honden willen meenemen. Het kost weinig moeite want het inchecken wordt allemaal geregeld maar helaas blijft het moeilijk om mensen te vinden die honden mee willen nemen. Ze is een wat groter bodeguerootje van ongeveer 43cm. Een leuk aanhankelijk hondje dat zo aan een fijn thuis toe is. Ze kan met katten en honden.

En dan bericht dat Goya (Adinda) die een jaar geleden geadopteerd is er onlangs via ACE een nieuw dalmaatvriendinnetje bijheeft. Ze wordt Lady genoemd. Op deze link is een filmpje van Lady met Goya te zien:
http://lady.laserbrain.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten