vrijdag 23 juli 2010

2 nieuwelingen

2 nieuwe droppies in opvang. Lotte is een ukkie die ongeveer net zo groot als Whoopi is. Een prachtig klein cremekleurig boomertje dat je vraagt om een knuffel en wat aandacht. Naar eigen mensen is ze ook een schootknuffeltje maar dit hondje is ernstig mishandeld geweest in Spanje en voor onbekende mannen en kinderen is ze bang en wil ze niet ongevraagd benadert worden voor een aai. Vrouwen geen probleem maar ze woonde in een kindergezin en vertrouwde de eigen kinderen volledig maar die enge onbekende vriendjes die steeds het huis binnen renden die maakten haar bang en ze kreeg steeds meer stress. Ze mag hier tot rust komen en ondertussen zoeken we een plekje waar ze niet steeds onverwacht met onbekende mannen en kinderen geconfronteerd wordt. Als ze een man of kind echt leert kennen dan is het daarna ook goed.
Verder werkelijk een superleuk hondje van 6 jaar. Ze wandelt graag, vindt autorijden geweldig, geniet van knuffelen, kan even alleen zijn, is speels, goed met honden en katten.
Waar Berti speelt en rent en stoeit en blij is dat hij weg is uit het asiel, moet Lotte echt wennen en bekijkt ze het druk spelende gepeupel liever van haar troontje.
ach als je er zo prachtig uit ziet dan mag je lekker prinses zijn.
Cowboy Berti ondertussen vermaakt zich prima en vindt de extra maaltijden tussendoor een goed idee. Mag ook wel want dit ventje is eng maar dan ook eng mager.
daarom mocht hij ook in opvang want in het asiel zou hij het duidelijk niet gaan redden.Berti is een ongecompliceerd hondje van 1 jaar. Wandelt graag, goed met alle honden, echt een vrolijk speels familie hondje. schootknuffeltje van 34cm dat met zo een heerlijke toet toch snel een fijn thuis moet kunnen vinden ondanks de vakanties.

2 opmerkingen:

 1. Wat een schatjes allebei! Berti is inderdaad wel heel mager. Ik hoop van harte dat ze allebei snel een nieuw thuis vinden. Groetjes en een knuffel voor Granny, Hanke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. TOP van je, Maureen!!
  Dat moet goed komen met deze twee. Hoe raar en oneerbiedig om te zeggen misschien, dit zijn wél de gangbare fluffy's doorgaans.........
  Wij duimen door, duim je ook voor mijn onweerstaanbare Roemeentjes...hahaha?
  Mooie *zondag met lage temperaturen,
  liefzz van onzz allemaal

  BeantwoordenVerwijderen