donderdag 15 juli 2010

Granny mag hier blijven wonen

Vandaag bij de dierenarts geweest met Granny om haar bloed opnieuw te laten testen. 2 maanden geleden toen ze zo ziek was waren veel waardes veel te hoog. Inmiddels is veel genormaliseerd of aanzienlijk verbeterd maar helaas haar nierwaarden (kreatinine en ureum) zijn zodanig dat ze op nierdieet moet. Haar nieren zijn waarschijnlijk gewoon versleten.
Granny krijgt al nooit reacties laat staan dat je dan een geinteresseerde moet melden dat ze in huis kan plassen, een nierdieet moet, een zwakke rug heeft (spondylose), gevoelig is waar haar bekken en staart gebroken zijn, een geschiedenis heeft van diverse buikontstekingen (blaas, baarmoeder) .....zal men niet in de rij staan om haar te adopteren. De dierenarts had 8 maanden terug zoiets van die kan nog wel een aantal jaar mee maar nu na 8 maanden is het beeld door alles wat Granny bleek te hebben gewijzigd en zullen het geen jaren meer zijn maar eerder maanden. Dus haar advies was laat dit oudje blijven. Gelukkig wil Hanke haar gewoon blijven sponseren.
Al hoewel mijn intentie was om een rustiger plekje voor haar te vinden is Granny erg aan mij gehecht en wil ze niet eens door iemand anders uitgelaten worden. Ik heb besloten haar te laten blijven voor de tijd die ze nog heeft. Ik stop wel met opvang van oudjes want helaas het is nu eenmaal zo dat ze zo moeilijk plaatsen en ik heb nu Lucky en Granny die hier hun pensioentje hebben.Hopelijk vindt Granny het inderdaad ook fijn en zal ze nog een nazomer mogen genieten van uitstapjes met de Ranjaclub.

1 opmerking:

  1. ach, die arme granny, maar hoe zou ze het onder deze omstandigheden beter kunnen hebben dan bij jou......
    verwen haar maar lekker, en jij...., je bent gewoon een gouden mens met een heel groot hart.
    met liefzz van onzz

    BeantwoordenVerwijderen