zondag 4 juli 2010

op stap met de Ranjaclub

Vanochtend was de temperatuur acceptabel dus snel korte broek en hempje verwisseld voor lange kleding en alles wat onbedekt was ingesmeerd tegen de dazen omdat je anders deze tijd echt lek gestoken wordt. Naast de Ranjaclub gingen Smokie, Granny en Marilyn mee met de eerste lichting.
De honden genoten en ik geniet ook. Van hen maar ook van het prachtige uitzicht. Als je op deze foto klikt en hem vergroot zie je de vlinders goed.Het landschap is prachtig!
klik op foto's voor groter beeld.
Speciaal voor suikertante Hanke dit fimpje van Granny die helemaal hersteld is en zonder problemen lekker mee wandelt.We lopen het pad helemaal af, maar het is korter geworden want het achterste deel is nu ingezaaid met mais.
Dus omkeren en terug naar de auto die overigens al helemaal uit zicht is, dus zo kort is de wandeling nou ook weer niet.
Smokie gaat nog even te water om af te koelen.
Altijd grappig als Smokie de auto in het vizier krijgt. Dan rent hij er over grote afstand heen en rent er blij omheen. Als ik dan eindelijk er ook ben probeert hij me over te halen zo snel mogelijk de klep te openen :)


Iets korter gelopen dus maar lang zat en er zitten thuis ook nog 2 honden met smart te wachten. Dus snel naar huis en Granny, Smokie en Marilyn in huis en Flint en Jolly mee in de auto. De ranjaclub loopt gewoon dubbel en klaagt niet. De rest van de dag zal het te heet zijn om te lopen. We gaan naar een ander pad door de velden. Speciaal voor Adela deze onderstaande foto......Adela, zo ziet het eruit als het niet mist. Klik op foto voor vergroting.
Meer foto's zijn er niet want de batterij was leeg maar Jolly en Flint hebben ook genoten.

1 opmerking: