vrijdag 30 april 2010

hoe gaat het met Jazzmin nu Jasmin


hier is een berichtje van jasmin.
ik heb het erg naar mijn zin in mijn nieuwe goude mandje.
ik heb 2 hele leuke honde vriendjes waar ik lekker mee kan spelen en ravotte op het strand,bos,en op de dijk.
ik vind het erg leuk om daar naar toe te gaan want dan kan ik lekker jagen en mollengraven met (ceasar).(dat is de zwarte hond)

als de baasjes de riementjes pakken ben ik als eerste van de partij om door op te stoelen te springen en tegen de baasjes of ik ook wel mee mag.

ook ben ik bruidsmeisjes geweest op de trouwerij van de baas dit vond ik heel leuk want ik kree lekkeredingentjes.
ook heb een mooi jasjes gekregen lekker warm voor de kouw van de winter want die natte sneeuw aan mijn borst vond ik toch maar niets en die grote natte regen druppels.
ik ga ook elke week nu naar school daar leer ik ook allemaal nieuwe dingen hoe een gehoorzamere hond kan worden en hoe ik goed met mijn angsten overweg kan gaan en dat mijn baasje daar een grote rol in speelt zo dat ik mij veilig kan voelen op straat tegen over anderen honden en dat gaat nu een heel stuk beter dan in begin.
ik heb ook al nieuwe vreemde honde vriendjes leren kennen waar ik lekker mee kan spelen als die ook uit zijn.

ik mag graag bij het vrouwtje slapen in de bestee want dat is lekker warm en zacht en ik vole me daar veilig
als we op de grote boswandeling gaan dan mag ik altijd lekker los lopen door het hele grote bos want ik kan dat al goed he van mij want ik blijf lekker netjes bij mijn baasjes en dat moetten teddy en ceasar nog leren.
ook ben ik al bij de dokter geweest dit vond ik helemaal niet leuk want ik kreeg een zeere prik van de dokter.
maar de dokter was zeer tevreden over mij en zei ze ziet er goed en gezond uit.
ook heb ik al meer haartjes op mijn borst gekregen
ook is er een nieuwe baby van de baas en daar ben ik heel lieft egen alleen in begin moest ik er wel aan wennen aan zo klein nieuw mensje.
maar nu vind ik het erg leuk
ik ga bijna elke avond met het vrouwtje mijn andere baasje ophalen in de auto en dat vind ik erg leuk samen met de 2 andere hondenvriendjes.
en dan kan ik alles goed bekijken en daar is ook een heel mooi leuk bospaadje
en daar mogen we even spelen
zoals je leest kun je merken dat ik het wel erg fijn heb bij mijn nieuwe baasjesmaar soms ben ik nog wel onzeker dan tril en sckock en ik heel erg vooral in mijn slaap soms durf ik ook niet bij mijn baasjes te komen als ze roepen op het rondje
de juf van school denkt dat het vooral komt door dat ik vroeger wel geslagen werd als ik kwam en dat ik toen schelden kreeg en geslagen werd (bij alle gezinne waar ik geweest ben voor dat ik bij jou kwam maureen).
al die verschillende gezinnen heeft mij onzeker gemaakt omdat ik het daar nooit egt fijn hebt gehad zoals ik het nu heb nu weet ik dat ik nooit meer weg zal hoeven.

ik hoop dat je dit een mooi bericht vond van mij en ik je daar weer blij mee kan maken tot ziens en tot de volgende bericht.

veel groetjes en honden pootjes van mijn baasjes en hondenvriendjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten