zondag 13 december 2009

Weer in 2 shifts gewandeld. De eerste shift: Whoopi, Bieke, Mamba, Phuc, Vamy, Smokie, Rafa en Niki. Niki rolde lekker door kadaverresten en Vamy en Rafa gingen even linksaf het knollenland in (zo hoog dat ze niet meer te zien zijn).

De 2e shift: Leo, Granny, Ruben, Kiki, Peer en Scout. Peer als laatste uit de auto want die moet aangelijnd blijven. Ondertussen was Kiki al de verkeerde kant op het akkerland in verdwenen Ruben en Leo al bijna uit zicht het pad afgehold en stond Granny inene zich uitschuddend naast me... had ze kennelijk met haar blaasontsteking ook nog eens lekker in de sloot gelegen....... zucht terug of toch maar wandelen in de zon. Gekozen voor toch maar wandelen zo droogde ze gelukkig ook snel op en werd ze door het wandelen niet koud. Nu ze afgevallen is loopt ze steeds makkelijker mee. Later ging Leo nog even lekker in de zwanenpoep rollen. Terug bij de auto rende kiki nog even gezellig naar een schatzoeker want dat is wel megaspannend. Toen ie de man met de metaaldetector toch niet zo spannend meer vond kwam ie blij als laatste bij de auto en ging gewoon mee naar huis.
Al met al ook weer een doodgewone wandeling. Het enige bijzondere was dat ze de 5 ree├źn die vlakbij opschrokken en gingen rennen niet achterna gingen. Zelfs Peer leek ze niet op te merken en was drukker met andere zaken. Daar ben ik heel blij mee. Met de andere zaken niet maar die zijn al ingecalculeerd en worden als normaal gezien.
Thuis Granny even goed nagedroogd waarbij Ruben van de gelegenheid gebruik maakte om met modderpoten onderin mijn linnenkast op het schone beddegoed te gaan zitten. Verder Leo en Niki in de badkuip afgespoeld en nu heerst er een heerlijke zondagrust.

Ander fijn nieuws is dat Peer dinsdag bezoek krijgt en bij klik (dat zit wel goed) en na wandelen (zien wat ze geleerd heeft en wat ze nog moet leren) dan hoop ik dat Peer inderdaad een nieuw thuis zal hebben. Ze zal meegaan op proef opdat men haar goed kan leren kennen omdat Peer buiten toch niet de makkelijkste is om mee te wandelen en ze juist zoveel beweging nodig heeft.

Ik hoop echt dat dit haar nieuwe huisje mag gaan worden waar ze heel gelukkig zal zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten