vrijdag 4 december 2009

invasie


Phuc is mijn ambasadeurtje. Hij zorgt ervoor dat een nieuweling zich snel op zijn gemak voelt. Zo heeft ie Smokie goed onder de duim... die sul laat zelfs zijn mand over aan de dames....

Phuc heeft Vamy geleerd in de bench te slapen:

en Peer geleerd dat andere honden niet eng zijn maar dat je er zelfs leuk mee kunt spelen:

Om te voorkomen dat hij brodeloos zou raken maar even een invasie laten aanrukken van kleine goed plaatsbare hondjes. Er was een vlucht eind november maar nog kooiplek voor kleintjes over. Dit is Nayma, ze was geadopteerd maar kon niet direct gehaald en kwam daarom even hierheen en is later die dag door haar gezin gehaald. wat een droppie zeg!

Piraatje had serieuze belangstelling en na het positieve huisbezoek is hij meteen gehaald dus van opvang was ook bij hem nauwelijks sprake maar het was heerlijk om dit probleemloze makkelijke manneke ontmoet te hebben.

Dan Kiki, hij had ook de nodige belangstelling maar helaas is het niets geworden en zoekt hij nog een thuis. Hij is gek op kroelen en moet nodig afvallen maar is verder zo een schatje.

Dan pupje Kira. Haar zusjes geadopteerd en zij bleef zitten. Eenmaal in Nederland meteen reactie en ze wordt morgenochtend gehaald door haar nieuwe vrouwtje.

Dan Leo. Bedoeling was de zeer plaatsbare langharige Leo maar door een misverstand kwam de kortharige Leo mee. Die wacht al een tijdje en was wat schraal en bij aankomst bang maar heeft zich ontpopt tot een heerlijk schootknuffeltje die hopelijk toch ook kans maakt op een mandje voor de kerst. de andere Leo is gelukkig gereserveerd en komt mee op de volgende vlucht. Zo hebben beiden Leo's geluk.

Phuc heeft zo weinig te doen zou je denken. Maar helaas van de vlucht kwam er na enkele dagen dit hummelke al voor herplaatsing. Hij moest kennelijk aan te hoge eisen voldoen. Ruben is een strobaaltje die echt aan het bijtanken is. Een vriendelijk ventje die op zoek is naar een begripvol mandje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten