zondag 4 oktober 2020

Dierendag

 Vanochtend gewandeld met de eigen roedel. Sereno zijn verjaardag gevierd. Hij is nu 11 jaar oud. ​Ondanks de regen waren de buurkinderen ook mee. Kleine Willeke heeft ook dapper mee getippeld. Liep in begin wat moeizaam maar steeds vlotter nadat ze langer liep. Door de leish heeft ze vermoedelijk wat spier en gewrichtspijn. Ook nog even met de nieuwe honden lekker in de tuin. 

In brievenbus lag een kaart van de baasjes van Cora met een kadokaart te besteden bij de Action. Heel blij mee want honden verzorgen is niet enkel snoep, eten en speeltjes maar ook wasmachines vol honden kleden en poep en pies ruimen en ik haal bij de action ook was en schoonmaakmiddelen. Dank jullie wel!Begin middag kreeg Tango bezoek en hij mocht lekker mee naar zeeland. Beweging en opvoeding zal hij daar voldoende gaan krijgen.​Dan is Reyie gereserveerd voor mensen die eigenlijk naar Tango keken toen hij net gereserveerd was. Woensdag huisbezoek en dan zaterdag in principe kennismaken en hopelijk adoptie.De propalin lijkt aan te slaan bij Amira. Al drie nachten op rij droog. Om half 8 wakker en dan moet ze ook direct uit. Racete naar het grasveld en doet dan trots op zichzelf een grote plas. Ik ben blij voor haar dat het zo goed gaat en voor mezelf want het scheelt veel incontinentie matjes wassen die ik ook nog eens nauwelijks meer heb. De wasserij waar we vroeger deze afgekeurde maar nog bruikbare matjes van kregen heeft andere mensen die het doen en helaas krijgen we ze niet meer gedoneerd. Echt jammer. Er was een lieve reactie voor Amira maar op een bovenwoning in de stad en met haar slechtere zicht een trap aflopen vind ik niet verstandig. Maar het is wel positief dat er nog steeds mensen zijn die bewust een oudere hond een thuis willen bieden.

Er lopen nu geen reacties meer. Mailbox vandaag juist erg rustig. Dat had ik niet verwacht. Dierendag lijkt dit jaar toch minder te leven bij de mensen. Gelukkig wel heel veel foto's gehad van blije adoptanten zowel recent als van jaren terug die nog altijd heel gelukkig zijn met hun maatjes. Dat maakt het toch een mooie dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten