vrijdag 3 juli 2020

spullen gehad en socialisatie honden

Vandaag kwamen Michiel en Dirkje weer ingezameld voer en kleedjes en speeltjes brengen. Nu heb ik super goed voer voor Jack, daar ben ik erg blij mee. Hij heeft vanavond al wat gehad.
Verder heel veel puppyvoer nu op voorraad, teveel eigenlijk, maar mogelijk als er na de zomervakantie weer regelmatig transporten zijn dat we wat mee kunnen geven aan Spanje, want ik heb ook heel veel tuigjes en halsbanden voor ze liggen waar de honden mee gereisd zijn en heb nog een tas vol kattenspullen ook voor de asielen daar.
Verder uitgebreid tijd genomen voor socialisatie en observatie. Morena en Paulina mochten lopen aan de lijn door de tuin. Op zich lopen ze al mee aan de weg met mij maar nu ging het erom dat het niet erg is als iemand anders de lijn vast houdt dus gewoon in de tuin met zo min mogelijk onverwachte prikkels. De dames deden zo hun best ondanks dat ze het spannend vonden.
Ze hebben Jack ontmoet die het allemaal super gezellig vond. Snoopy erbij. Blaf blaf maar ja toen kwam het balletje en spelen is leuk en gevolg een enthousiaste Snoopy. Jack bleek inene hebberig geworden en Snoopy had vaak het nakijken.Ook nog stukje gelopen aan de weg met de heren. Die genoten en het was volle kracht vooruit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten