woensdag 8 juli 2020

Mamba

Mamba is ondertussen ook 14,5 jaar oud en is het afgelopen jaar erg verouderd. Voor haar zou het ook zo een zegen zijn als Pirate plaatst want ze is erg gevoelig voor spanning in de roedel en mist zo haar dagelijkse los loop wandelingen.
Vanochtend kwam ze helemaal stijf uit haar bench. Pijnstilling op voer gegeven en besloten juist met haar te gaan lopen achter op fietspad in de velden waar ze los kan. Beweging had inderdaad een positief effect.
Brisa ligt direct naast haar en omdat Brisa super goed naast Mamba alleen kan zijn maar het moeilijk heeft als er geen hond naast ligt haar ook maar meegenomen opdat het wat rustiger was voor de rest. Al had Pirate het best door. Toch gaat het met af en toe een terugval nu steeds beter om Pirate steeds wat langer in de bench te laten en zelf met andere honden weg te kunnen. Hij heeft wel dingen om te verscheuren want het is niet zijn ding. Maar ik kan tenminste nu eindelijk af en toe met een hond weg. Brisa was enkel nog maar mee met me in de auto geweest naar de dierenarts. Toch wel zaak de auto met wat leukere dingen te gaan associƫren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten