zaterdag 5 oktober 2019

Open Dag Sneek

Dit was het enige moment dat het even niet druk was maar voor de rest heel veel mensen maar ja eigenlijk voor het type 2e kans hondjes wat we nu gewoon niet in bemiddeling hebben. Er leek ook wat belangstelling voor Binkie en Xavi en misschien zelfs Bregje en Rivka maar ter plekke zijn geen vragenlijstjes ingevuld en we hebben nog geen mail dus het is afwachten of mensen thuis nog steeds enthousiast zijn en we meer informatie over de mensen zelf hebben dus of er adopties uit komen is afwachten.
Bradley deed super zijn best en ging bij iedereen knuffels halen maar voor hem geen belangstelling en de 2 keer dat er iemand naar Pirate vroeg bleek de informatie niet of niet goed gelezen te zijn en viel het al direct af op het alleen thuis zijn. En ik had zo gehoopt dat er juist rond dierendag iemand voor Pirate zou komen.
Dus enerzijds best een succesvolle dag maar het is pas echt een succes natuurlijk als we passende huisjes vinden. Blijven duimen vooral dat er eens iemand echt voor Pirate er kan zijn. Op de juiste plek zal hij echt een geweldige hond zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten