zondag 28 oktober 2018

in vogelvlucht

Even in vogelvlucht een update van de afgelopen dagen.
Dunja is gereserveerd. Vrijdag is het huisbezoek geweest en a.s. maandag zal de kennismaking zijn. Best spannend want Dunja is toch best verlegen en moet het gaan doen als hond alleen. Maar meneer kan haar een geweldig stabiele rustige omgeving bieden om verder op te bloeien.
Dan was Okke afgezegd. Teveel twijfel en dan moet je het gewoon niet doen. Hij had al een luxe probleem dus de volgende gemaild; een gezin die al heel veel informatie hadden gegeven en die eerder op een ander hondje gereageerd hadden en dolblij waren dat Okke weer beschikbaar was. Zaterdag huisbezoek en ze zijn meteen erna in de auto gesprongen. Okke was heel verlegen bij kennismaking maar gelukkig mocht hij wel mee. Hij moet nog wennen maar het eerste bericht is heel goed.
Dan had Jessica vrijdag bezoek gehad. Jessica vindt bezoek gezellig en ging knuffels halen en wist haar toekomstige baasjes voor zich te winnen. Zaterdag was het huisbezoek. Alles is goed behalve 2 toegangshekjes in de tuin die voor Jessica haar veiligheid verhoogd moeten worden. Daar waren ze al druk mee bezig maar is nog niet af en daarom wordt ze pas volgend weekend gehaald.
Thais haar bekje herstelt goed van de ingreep en ze kachelt weer met volle kracht vooruit mee met de wandeling aan de straat. Voor haar vele reacties maar geen huisje helaas nog.
Dan kreeg ik gister een groot pakket. Het was nog voor Dierendag van de baasjes van Jazzmin maar helaas zoekgeraakt. Gelukkig kwam het boven water en is het alsnog bezorgd. Er zat troostchocolade in die ik meteen nodig had toen Okke wegging.
Dit leuke jasje zat er ook bij. Ik kan vast wel een doerak vinden van de winter die het jasje past. 😄 Michiel en Dirkje maakten gister een grote ronde door Nederland. Op de terugweg kwamen ze ook nog over Smilde om pechvogel Tommy hier te brengen. Zijn vrouwtje is ernstig ziek waardoor ze geen lange wandelingen meer met hem kan maken. De 10 jarige Tommy is in goede conditie en juist omdat zijn vrouwtje zo veel van hem houdt heeft ze besloten om hem af te staan opdat er een passend ander huisje voor hem gezocht kan worden. Tommy is een middelslag terrier of schnauzer mix. Wat een geweldig lief hondje! Tommy kwam met de nodige eigen spulletjes zoals een deken en kussen waar hij heerlijk vannacht op heeft geslapen. Maar ook kwamen er spulletjes mee van Jelle en Marjolein. Wat een verrassing! Dank jullie wel.
Voor Monty is er ook serieus belangstelling. Duimen dus maar.
Nu even alle aandacht voor Tommy. In de roedel gaat het super gelukkig. Vanochtend op een wit grasveld. Maar blijft toch weer ingrijpend voor het manneke. Met je vrouwtje bij andere vreemde mensen in de auto naar een parkeerplaats waar je overgedragen wordt aan vreemde mensen en dan een lange rit naar hier waar je als het donker wordt in een grote roedel terecht komt. We gaan super ons best doen voor deze lieverd een fijn thuis te zoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten