maandag 8 oktober 2018

de transport honden zijn gearriveerd

Nog nooit is een transport zoveel van datum verandert maar ze zijn er. Ook dit zijn nog 2e kans honden al is de open dag 6 oktober niet doorgegaan.
Voor Grover is als enige van alle honden belangstelling. Hij lijkt geschikt voor dit kindergezin voor wie het de eerste hond gaat worden maar evengoed is het spannend want hij is er pas net. Ze komen waarschijnlijk morgenmiddag.
Okke is een stoer baasje met grappige centebak. Abe wil graag met kleine honden spelen en als ze dat niet willen dan blaft ie om zijn zin te krijgen. Bij nieuwe honden in de roedel probeert ie dat weer. Dus ook bij Okke die zoiets heeft van oh maar dat kan ik ook. Dus Okke lekker Abe aanblaffen. Abe was er stil van en wat wel fijn is komt naar mij voor hulp/steun. Dat is echt fijn want als straathond heeft hij nooit geleerd om op een baas te steunen.
Vonk is een sprankelijk klein mini hondje. Open en blij. Niet bang voor de grote honden hier (zelfs de kleintjes zijn al twee keer zo groot als Vonk).
Tuna moet nog een andere naam krijgen. Wat is het een schatje. Even moest ze bijkomen want wat is het eng als je enkel het asiel kent en inene op Mars belandt. Maar inmiddels een enthousiaste knuffel die lekker in het gras rolt. Zachtaardig met mensen maar ze kan gelukkig in de roedel prima voor zichzelf opkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten