donderdag 23 augustus 2018

Hoe gaat het met...

Prachtige foto's van Jumpy. Kijk die mooie pluimstaart!Over Refiks lovende berichten. Hij is ook probleemloos met het oudje van de zus van het vrouwtje. ligt in huis graag aan iemand voeten. En buiten heeft dit manneke het geluk van een heerlijk grasveld in de tuin. Dat wilde ik graag voor hem omdat hij zo heerlijk het vindt om in het gras te rollen. Peret mocht in een speciale motortas mee op vakantie. Hij had het geweldig gevonden. Toen de baas na een dag weer thuis toevallig zijn motor jas pakte racete Peret naar de motor toe zo van kom op we gaan weer.
Verder lieve foto's van Chico gehad die zo heerlijk woont in Frankrijk maar die helaas een minder leuke ervaring had gehad toen in juli een loslopende hond zonder baas hem vanuit het niets zomaar greep en toen ze die hond van hem afgeslagen kregen Chico gewond en overstuur er vandoor ging. Gelukkig konden ze hem een eind verderop weer veilig stellen maar hij bleef overstuur en de verwonding was ook best ernstig en hij is twee keer bij de dierenarts geweest omdat de eerste antibiotica onvoldoende hielp. Zijn vrouwtje schreef: hij is heel erg van streek geweest, wel bijna  drie weken. De dierenarts zei dat zijn rugspieren bont en blauw waren en dat het veel pijn deed. Hij heeft dus ook meermaals pijnstillers gehad. Chico wou niets, niet meekomen naar buiten, niet gezellig bij ons zitten, geen kusjes geven ... Dat was zo zorgelijk ... Maar eten deed hij echter graag (ik heb hem ook vreselijk verwend), daardoor kon ik de moed er beter inhouden. 
Nu, sinds ruim een week, is hij weer zijn oude zelf aan het worden, is weer blij! Nog wel heel alert in het park en als er een andere hond is zie ik dat hij zenuwachtig wordt.  Helaas krijg ik klein formaat foto's niet geladen. Ook van diverse andere baasjes leuke berichtjes gehad over hun adoptiehonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten