zaterdag 12 november 2016

speelochtend in Rolde

Vandaag was er weer speelochtend in Rolde. De vorige keer had ik afgezegd omdat Mazzel toen eigenlijk bezocht zou worden maar nu konden we dus wel. De drie opvangers natuurlijk mee, evenals de drie strobaaltjes. Die zijn kouwelijk maar ach dan is er wel een schoot te vinden zodat je even met je pootjes van de koude grond bent.
Mamba
Whoopi
Phuc
Mazzel vond het reuze gezellig en ging bij iedereen knuffels halen.Cuca is verbazingwekkend open naar vreemde mensen en gaat ook gewoon aaitjes halen. Ulises is wat terughoudender naar mensen en honden die hij niet kent maar was wel gewoon lekker aan het struinen en aan het genieten.Extra leuk was het om Annie te zien. Die had ik een jaar geleden als pup in opvang en is bij de baasjes mooi opgebloeid maar toch wel voorzichtig en soms angstig/terughoudend bv naar vreemde honden. Ze kwam om te socialiseren. Wat vond ze het spannend al die vreemde honden. Ze leek wel de strobaaltjes te herkennen en mij ook maar toen ze blij naar me toe kwam tja dan inene zo een voor haar vreemde Mazzel die er tussen gaat staan dan durft ze net niet. Maar in de eigen baas het volste vertrouwen en dat is het belangrijkste.Ze zag er prachtig uit!Cuca had zich prima vermaakt maar kreeg nog een extraatje want in de middag kwam Anita nog even heel snel een doos Dentastix brengen en die lust ze wel. Dus meteen maar even geproefd en goedgekeurd. Dank je Anita!

1 opmerking:

  1. Wat een prachtige gelegenheid om de honden beter in kaart te krijgen en voor socialisering. Fijn dat alle drie zo genoten hebben. En jouw strobaaltjes gun ik het ook van harte. Dirkje

    BeantwoordenVerwijderen