maandag 4 juli 2016

Heel veel geluk Maggie

Hier nog stoeiend met KeiZe vond het bezoek vandaag erg spannend en vooral meneer nog vreemd.Ze zal tijd nodig hebben om te wennen maar het is ook belangrijk dat haar baasjes haar leren lezen en tijdig uit de situatie kunnen halen als het te spannend voor haar is. Met de dochter was ze echter super maatjes. Ze snappen dat ze nog veel moet leren en ik hoop dat Maggie snel haar vertrouwen vindt in haar nieuwe baasjes en dan met hen ook leert de rest van de wereld aan mensen te vertrouwen want in basis is Maggie eigenlijk een allemansvriendje.

3 opmerkingen:

  1. Ik en mijn ouders zijn het baasje van Maggie. Ze is nogsteeds echt super. Sociaal hondenparkje vind ze ook heel leuk en ze neemt rustig de tijd met vreemde mensen in huis maar went snel. Hoop nog vele jaren plezier met haar te hebben. Echt een top hondje. Ik vroeg mij af of jullie meer informatie hadden over haar verleden in het buitenland. Hoe zij gevonden is en of er fotos zijn van hoe ze eruit zag toen ze maar net gevonden was in bulgarije. Gr

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Maggie is als pup gekomen. Ze komt uit het asiel van ARS die zo'n 300 honden herbergt. Pups groeien als het even kan in foster op en komen dan naar asielnaar castratie kennel en krijgen de rabies enting en dan proberen ze als het kan de pups weg te krijgen naar Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Met vaak wel 50 nieuwe pups per maand erbij in het asiel wordt er snel een foto gemaakt en dat is het. Geen informatie over het individuele karakter laat staan waar gevonden.Meest is het verhaal op straat gevonden, soms is moeder bekend en wordt gevangen en gesteriliseerd weer terug gezet.De informatie wordt echter niet op die manier bijgehouden omdat er vaak wel maanden tussen vinden en uitreis zit.

    BeantwoordenVerwijderen