dinsdag 1 maart 2016

Sereno en Roxi in de kijker

Mijn ouders hebben vanochtend met Roxi en Sereno gewandeld. Mijn vader heeft deze prachtige foto van Roxi gemaakt. Ze is zo mooi. Ik snap niet dat deze lieverd nog steeds op een gouden plekje wacht.Sereno is ook op de foto gegaan. Voor mijn ouders een makkelijke hond om mee te wandelen.
Verder is Nicky vandaag vertrokken. Ze reageerde beter dan de vorige keer en leek Marieke een beetje te herkennen. Evengoed vond ze het zo spannend.
Dan een update van Freddie. Die doet het echt zo geweldig. Hij krijgt veel complimentjes en aanmoediging van zijn vrouwtje en huppelt van trots als hij iets goed doet. Wat ben ik blij met zo een gouden plek voor deze lieverd. Hij moet veel leren maar dat komt bij zijn vrouwtje zeker goed.
Faith krijgt later van de week bezoek. Ze zijn erg enthousiast dus ik heb goede hoop dat ze mee mag naar een gouden mandje. Voor Goldie een leuke aanvraag gehad.
Gek genoeg maar geen mensen voor de kleintjes. Vooraf een luxe probleem en nu ze er zijn wil niemand ze. Vandaag zijn ze volgens hun paspoortje 5 maanden oud geworden. Zonde dat ze hun socialisatie tijd niet bij een eigen gezin door mochten brengen. Hopelijk komt er snel een thuis en kunnen ze alles alsnog inhalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten