dinsdag 15 maart 2016

dinsdagupdate

Veel honden moeten even wennen aan reus Bo-Ghy maar ze draaien snel bij zoals Bella hier die nu zo onder hem doorloopt.
Diddy echter kan welliswaar soms naast Roxi en BG staan, maar ze is toch veel op haar hoede en loopt toch liefst via beschutting zoals hier de tafel. Zijn de grote honden weggezet loopt ze meteen vrij in huis. Ik hoop echt dat de adopties gaan lopen voor de december honden. Misschien als Roxi plaatst, dat Diddy ook meteen vooruit gaat. Roxi zelf kijkt totaal niet naar Diddy om maar Diddy heeft vermoedelijk toch hondenaanvallen van grotere honden meegemaakt.  Diddy wordt goed gedeeld op facebook dus misschien dat dat nog reacties oplevert en een huisje zonder die grote honden. Wel liefst bij een kleiner hondje want daar trekt ze weer naar toe en wil ze mee spelen.
Ze heeft nu even een hondje van de zelfde grote erbij. Rusty is vanmiddag aangekomen. Hij verblijft hier 2 dagen en gaat dan door naar een ander opvanggezin omdat ik te vol zit. Chantal wil hem gelukkig opvangen. Rusty is een leuke gezinshond die met honden, kinderen en katten kan en goed aan de lijn loopt en een heerlijke knuffel is. Hij is in Hongarije gered en nu hier in Nederland in de hoop dat we een leuk gezin voor hem kunnen vinden. Het is een leuke jonge hond van 10 maanden.
Helaas ook Kinah terug. Na 5 dagen al zorgen want ze waren niet blij dat ze niet zindelijk is en niet alleen kan zijn.  En nu dus na 9 dagen terug voor herplaatsing. Ze krijgt hier even wat TLC en hopelijk kan ze dan snel door naar een liefdevol mandje waar men alle tijd voor haar heeft. Het is een heerlijk puppekind die alles heus wel kan leren.

1 opmerking:

  1. Och, ook Kinah terug. Met wat geduld komt dat toch gewoon goed? Hoop op een fijne plek voor haar waar ze dat in alle rust mag leren.

    BeantwoordenVerwijderen