zondag 27 juli 2014

Gaat het weer lopen?

Goede vooruitzichten dus voor het boxerduo. Dat maakt dat je nog weer extra aan het duimen bent voor het Daffy Duck team. Wie weet zij ook eerdaags een leuke reactie?

Pelle had in ieder geval vanavond reactie. Geen informatie dus geen idee of geschikt kan zijn. Enkel dat ze een ander hondje hebben en als die speels is zou dat in ieder geval heel leuk zijn voor Pelle. Al met al ben ik gewoon al blij dat er een reactie is.
Ook voor de augustus pupjes voor Luis een leuke reactie gehad.
Dus wie weet gaat het weer lopen. Sereno kijkt ook vol spanning naar reacties uit.
Net als Rizas.

2 opmerkingen:

  1. Voelt wel goed Maureen - stel je voor: 4 gouden mandjes voor 2 koppels (en misschien nog meer) en je moet nog wennen aan de stilte straks. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We beginnen al blauwe duimen te krijgen, het gaat vast weer lopen met de reacties, er komen inmiddels al een hoop mensen van vakantie terug.

    Geweldig filmpje van de Boxers, die maffe Kwiebus die de hele tijd al smachtend langs dat slootje loopt en zich dan uiteindelijk echt niet meer kan inhouden om een frisse duik te nemen, het zijn een paar lieverds waar mensen heel gelukkig van kunnen worden daar ben ik zeker van.

    Groetjes uit Hongarije.

    BeantwoordenVerwijderen