vrijdag 18 juli 2014

Deze foto had ik nog. Maar ze zijn weer een weekendje te logeren. Niki en Rafa mijn kleine vriendjes. Hun baasjes halen Cleo Fetita uit Roemenie op die helemaal beter is en eindelijk mag reizen. Er is al belangstelling dus hopelijk mag ze dan ook snel door. Het huisbezoek voor Jack is vanavond en in principe willen ze hem morgen halen dus hopelijk snel bericht en goedkeuring.

4 opmerkingen:

 1. Onze lieverds! Maar ze hebben een tweede mama. Altijd blij, als we je huis naderen. Dan voelen ze waar we heengaan. Cleo had in haar zwerverleven alle denkbare kwalen opgedaan, maar Carmen's intensieve zorg en liefde deden wonderen. Het is zwaar hier in Roemeniƫ. Dirkje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wandelen in het park na heerlijke regen met Cleo, Dirkje en Carmen na een copieuze vegetarische maaltijd bij doamne Lucretia, morgen de harde en helaas lelijke hondenwerkelijkheid van shelter Fundulea bekijken en de plek waar Cleo is gevonden .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het blijft een druppel op die beroemdfe plaat maar elke druppel is er gelukkig eentje. En wat een armen vol met die knuffel-logees. Aaitjes/groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wout heeft helemaal gelijk. Een druppel op een gloeiende plaat. Maar elke druppel is ook een parel. Het bezoek vandaag aan shelter Fundulea en alle honden die daar in de buurt rondzwerven ligt loodzwaar op mijn maag. Cleo zwierf daar ook rond, heel ziek. Eentje help je, 500 niet. Toch hou ik vast: elke druppel is ook een parel.

  BeantwoordenVerwijderen