woensdag 2 november 2011

hoe gaat het met Boeffie.....

Even een klein verslagje van Boef. De reis liep aanvankelijk soepel. Boef had en bot gekregen en amuseerde zich kostelijk. De file was iets minder. Tegen 15.30 uur thuis. Huis laten verkennen en straatje om.
In huis was hij door t dolle heen. Zoals voorspeld op de tafel via de stoelen in de bank en alle nieuwe speeltjes mee versjouwen. Er kwam natuurlijk visite en kijkers voor hem wat de pret nog fijner maakte. Wel ieder 2 uur even laten plassen. Uiteindelijk doodmoe in de bench.
De nacht ging redelijk. Bij het slapen gaan liever op en in bed dan in de bench maar uiteindelijk in de bench, met deurtje dicht. Even wakker geworden, plasje laten doen en toen weer slapen tot 7 uur. En daar begon de pret weer opnieuw. Met een kauwbot weer wat rust in de tent. Toch ook een lekker matje ontdekt waar hij lekker in het zonnetje kon liggen en heel even zijn ogen dicht deed. Lekker veel gewandeld vandaag, veel nieuwe vriendjes getroffen, de stad ontdekt, het park met eenden en hertjes en geiten en terrasje gepikt. Het ging allemaal goed en vol verwondering liep Boef mee. Alles is interessant.
Vanochtend ook nog een check bij de dierenarts, alles Ok, dus het was weer een drukke dag. Hij ligt nu dan ook uitgeteld bij mij onder tafel.
Wij zijn ervan overtuigd dat als hij zijn regelmaat heeft hij een prachtige vrolijke wandelkameraad is die vriendelijk voor iedereen is.
Groeten,
Marcelle

3 opmerkingen:

 1. Boeffie heeft idd een gouden mandje gevonden!Gisteren al even met hem kennis gemaakt, wat mij ontroerde; TWEE HELE BLIJE BAASJES!! Het leuke is toch dat Boeffie gesprek van de dag is onder het hondenclubje.
  Boeffie welkom in Maastricht, tot je vlug thuis mag voelen bij Marcelle en Theo met heel veel VRIENDJES.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat helemaal ge-wel-dig voor onze ROLDA rommie BOEFFIE!!!
  Good luck, chap!!!
  Liefzz en een mooie dag XX

  BeantwoordenVerwijderen