vrijdag 11 november 2011

Alin gereserveerd

Alin is gek op gekroeld worden en gaat er altijd voor liggen. Linda kan het inmiddels zonder hem en daarom is begin november in overleg besloten om ze ook apart van elkaar te bemiddelen. Alin kreeg meteen al veel reacties maar eergister kreeg hij een reactie die precies was wat ik voor hem zocht. Mensen die niet meer werken maar wel kunnen bukken om hem te aaien. Waar hij een tuintje heeft om in rond te scharrelen en zich te ontlasten en een rustige woon en wandelomgeving. Vandaag heeft hij bezoek gehad. Hij vond het heel spannend maar ook heel gezellig. Volgende week het huisbezoekje en dan wordt het spannend maar ik denk dat hij heel snel volop zal genieten dat hij de aandacht niet meer hoeft te delen met zoveel honden.
Linda die haal ik voorlopig even uit adoptie zodat ze rustig hier in de omgeving die ze nu goed kent kan gaan wennen aan een leven zonder Alin. Maar ze zoekt Alin hier helemaal niet meer op dus ik verwacht dat ze hem niet echt zal missen.

2 opmerkingen:

 1. Ik weet zeker dat Alin leuke baasjes krijgt, die hem met veel liefde en aandacht zullen verzorgen.

  Bouwina (dochter van zijn nieuwe baasjes)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. YEYYY, eindelijk kleine ALIN, je gaat éindelijk nieuwe baasjes krijgen, helemaal voor jóu alleen. Ga genieten kleine ROLDA rommie, we gunnnen het je zó heel erg!
  Dank je wel, Bouwina, zorg goed voor hem!
  Fijn weekend
  en lieve grzz
  Hanneke
  www.rolda.org
  www.rolda-nederland.nl

  BeantwoordenVerwijderen