vrijdag 9 september 2011

Rocko in het zonnetje

Hij is mooi
Hij is sociaal met honden
Superlief met kinderen ook babies en peuters.
Hij is leuk, grappig en lief!
Rocko is een jaar of 5-6 oud. Kwam uit Griekenland of Bosnie dat weet ik niet goed. Organisatie bestaat niet meer. Hij is al jaren in Nederland en zijn gezin is gek op hem.
Maar toch zoekt deze lieverd een ander thuis. Hij woont in een gezin met 2 kleine kindjes waarvan 1 geloof ik een zorgenkindje met veel ziekenhuisbezoeken. Rocko is een actieve hond die veel beweging nodig heeft maar dat konden ze hem redelijk geven totdat de baas onlangs een zwaar verkeersongeval kreeg. Hij ligt in het ziekenhuis en wordt nog geopereerd maar het is een zeer gecompliceerde bekken/heupbreuk en hij zal zeker een half jaar plat liggen en hoe snel en hoever de revalidatie erna zal gaan is erg onzeker. Rocko zit nu in pension en de toekomst van de baas is te onzeker om hem te gaan houden. Moeder kan werk, kindjes en ziekenhuisbezoeken niet meer combineren met de aandacht waar Rocko recht op heeft. Verschrikkelijk verdrietig want voor dit gezin is Rocko een hond uit duizenden.
Rocko is een middelmaat. Hij kan mee in auto, kan even alleen zijn. Geen blaffer, hooguit in spel met andere honden, niet super waaks. Kan los op rustige plekken en is geen jager. Kan eigenlijk alles zo een beetje. Alleen katten is onbekend.Mij is gevraagd mee te kijken voor een passend thuis. Dat moet toch lukken want hij is toch geweldig aantrekkelijk zowel van uiterlijk als van karakter. Mail gerust naar opvanghonden@live.nl als je interesse hebt in deze pechvogel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten