donderdag 29 september 2011

even voorstellen Blesk

Dankzij het rijden van Michiel en Dirkje is de 5e B nest pup hier in opvang gekomen. Als pup geadopteerd en nu 10 maanden oud en onlangs terug gedumpt in het asiel. Echter deze zachtaardige knuffel kon het asiel leven niet aan en is daarom met spoed hier in opvang gekomen. Met 60cm schoft geen kleintje maar hij is elegant en vrij lichtvoetig.
Snel wat foto's als het nog licht is en kennis maken met de andere honden.
Milo pruttelt zoals gebruikelijk wat tegen.
Deze 2 centebakkies zal het een worst zijn en liggen gezamelijk te zonnebaden.
In zijn boekje staat Casanova maar indertijd was hij pup Beatle. Ik wilde graag een B-naam maar vond Beatle niet zo passen. Het is nu Blesk geworden. Dat betekent bliksemschicht maar doet me ook denken aan de bles op zijn kop.
10 maanden maar erg pup in gedrag. Heel zachtaardig. Hij liep makkelijk mee het huis in maar sprong gedachteloos op de tafel en deed een grote puppyplas in huis dus ik vermoed dat hij in de tuin geleefd heeft. Maar hij zal vast snel leren om huishond te zijn.
Is nog erg aan mij vastgeplakt maar dat is niet vreemd. Hij zal weer even vertrouwen moeten krijgen dat hij niet weer gedumpt wordt en de baasjes snel genoeg weer thuiskomen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten