vrijdag 27 mei 2011

klein schattig snel weg

kwijlen maar......
AIN had plots een vlucht en er zou toch van Rolda een roemeentje minder in opvang komen vanwege direct adoptie dus in het kader van klein schattig snel weg om Manchita gevraagd...
Een ongecompliceerd pluizebolletje van 3 maanden oud......
Stop maar met kwijlen want in het kader schattig snel weg had ze zich op het vliegveld van Malaga reeds verkocht aan een Nederlandse dame en zondag krijgt ze bezoek en bij klik mag ze lekker mee naar haar nieuwe huis :)
He kiekeboe ik ben er ook hoor....
Zo klein.... Love lijkt inene groot ernaast en die is al zo ontzettend klein!
Niet bang van grote honden....
maar wel een prutske dat zo snakt naar menselijke aandacht en trillend op je schoot zit.
Perfax zo noemde ik haar maar in de mailwisseling met Animal in Need over haar. Het arme meisje was afgeleverd onder de behangplak waarmee ze de vlooien wilden inplakken?????????? rare mensen die Spanjaarden..... Ze hebben het arme meisje moeten scheren en na heel veel wasbeurten plakte ze eindelijk niet meer. Ze had het zwaar in het asiel en mocht urgent in opvang. Klasina heeft beiden van het vliegveld gehaald en heeft haar omgedoopt in Perra, dat klinkt toch wat gezelliger. Klasina gaat echter zelf naar Spanje dus daar konden ze niet bijven tot adoptie dus vanavond zijn ze hier gebracht. Perra is pas 1-2 jaar maar heeft een slecht ontwikkeld gebitje en vaak hangt haar tongetje buiten boord. Ze rilt nog vaak dus de spanning is nog niet uit dit hondje dat de laatste tijd natuurlijk zoveel mee heeft gemaakt.

Geen mooi hondje misschien maar wel heel aandoenlijk. Een leuk klein chihuahua achtig mixje dat op zoek is naar een rustig adoptiegezin waar veel iemand thuis is en ze lekker op schoot kan. Een ander minihondje om mee te spelen zou ze ook gezellig vinden, maar hoeft niet per se. Ze loopt al keurig mee aan de lijn. Hopelijk valt er snel iemand voor dit schatje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten