vrijdag 13 mei 2011

even voorstellen: Fleur

Fleur is eigenlijk een vrij klein breton spanieltje. Ze is maar zo'n 37cm.
Een actief bezig bijtje, duidelijk een jachthondje. Ze ziet er prachtig uit en ze is ook erg aanhankelijk. Fleur is extreem onderdanig en kan daardoor moeilijk stilzitten of liggen als je haar aanhaalt want van blijdschap wil ze nog onderdaniger doen maar daar gaan we in opvang aan werken en ik zie al verbetering vanavond.
Fleur is kortgeleden geadopteerd maar nu ze bij haar baasjes tot rust kwam had ze af en toe een paniekaanval. Kennelijk heeft ze toch trauma's van haar verleden en toekomstige adoptanten moeten er rekening mee houden dat als ze haar spaanse rugzakje uitpakt dat het haar bij tijd en wijle even zodanig aangrijpt dat ze in paniek raakt. Maar ik verwacht wel dat dit lieve jonge hondje mettertijd haar verleden achter zich zal weten te laten.
Hier in de roedel doet ze het super. Ze is onderdanig maar niet bang van andere honden. Naar mij toe heel opgewekt en aanhankelijk. Met lekkers snel te verleiden maar buiten zie je echt ook het jachthondje dat als een bezig bijtje alle geursporen volgt. Verder een prachtig hondje met een sprekende lieve blik. Een heerlijk hondje om in opvang te hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten