vrijdag 27 mei 2011

Stichting Esperanza hoop voor honden

Smokie komt uit een asiel nabij Granada waar een Spaans gezin honden probeert te redden. Ze worden daar door de andere spanjaarden voor gek verklaard en door de gemeente tegengewerkt. Nu is het zo dat het asiel op korte termijn moet gaan sluiten. Gelukkig is er door een andere gemeente een stuk grond aangeboden maar ja hoe stamp je zonder financiele middelen in korte tijd een asiel uit de grond die ook nog aan de wettelijke voorschriften zal voldoen. Men heeft daarom in Nederland een stichting opgericht met AMBI status (dus u kunt u giften van de belasting aftrekken) om te helpen.

Smokie heeft de pech epilepsie te hebben ontwikkeld en dit is van de winter ontzettend verergerd en hij heeft nu voor euro 200 per maand alleen al aan medicatie nodig. Stichting Esperanza hoop voor honden gaat een deel van zijn medicijnkosten voor hun rekening nemen; hier ben ik erg blij mee want je gunt hem kwaliteit van leven en wilt dan niet gaan bezuinigen op goede medicatie.

Maar belangrijker is dat alle honden daar in Spanje hulp krijgen!

U kunt helpen door misschien wat van uw vakantiegeld te doneren voor de bouw van het asiel:
klik op de volgende link: stichting Esperanza hoop voor honden
Er zijn certificaten maar u kunt ook gewoon een hond financieel op afstand adopteren of bijvoorbeeld bijdragen aan de transportkosten naar Spanje van geschonken goederen voor de bouw. Elke gift, groot en klein is zo welkom.

Men zoekt ook zaken in natura zoals bouwmaterialen en bijvoorbeeld een stroomgenerator.

en natuurlijk helpt u door een hond uit het asiel een goed thuis te bieden. De adoptiebemiddeling loopt via Robustiano. Klik op de volgende link: Robustiano

1 opmerking:

  1. Hoi Maureen, dit ga ik doen hoor! Bedankt voor het bericht! Groetjes, Hanke

    BeantwoordenVerwijderen