woensdag 16 maart 2011

hoe gaat het met Tank?

We zijn dike vrienden hij sprinkt ook vaak hij mag niet op de bank maar ik leer hem dat af hij klimt ook op de taavol maar nu niet meer hoor lang hij is met mij in de trekker geweest.

Mylan

(mama gaat even verder vertellen)

Opa & Oma komen elk weekend Mylan en Tank ophalen om een lange wandeling te maken. Wie mee wil mag mee en afgelopen weekend waren er allemaal vriendjes en vriendinnetjes mee. Ook waren Tarzan ( kruizing Rottweiler x Berner Sennen van opa en oma), Bumba (Old English Bulldog van Tante Erika), onze oude Badhu en Tank mee. En wat hebben ze een plezier gehad.

Thuis krijgen de hondjes dan een overheerlijk pensstaafje en dat vinden ze echt heerlijk!!! S’Avonds vindt Tank het fijn om bij Badhu op het kleed te liggen, of samen in de kamer is ook gezellig. En tegen een uurtje of negen krijgt hij dan een race uurtje….dan rent’ie heel hard rondjes door de kamer en de keuken.

Als Gert dan voor het slapen gaan de koeien nog gaat voeren, dan gaat Tank mee op de shovel….kan’ie boven de koeien uitkijken en dat is stoer.

Onder het melken gaat Tank ook graag met Gert mee in de melkput, hij heeft namelijk al precies in de gaten dat er af en toe een druppel melk op de grond valt en dat is zooooo lekker. We zorgen er wel voor dat hij niet teveel krijgt, want dat is niet goed voor hem.

Tank is ook grote vriendjes geworden met de pony’s van de buurman (de pony’s hebben van die lekkere drolletjes en daar kan je ook heel leuk mee gooien)…..alleen mag Tank daar niet komen, dus we zijn druk aan het oefenen hem te leren waar hij wel of niet heen mag. Maar over het algemeen is Tank toch het liefst bij ons in de buurt. En meestal komen we dan ook wel een kat tegen, daar kan je ook heel hard achteraan rennen, maar hij krijgt ze maar niet te pakken…….toch net niet snel genoeg, dan zitten de katten alweer op de hooizolder!!!

Wij denken dat Tank het bij ons wel naar zijn zin heeft en wij zijn dan ook dolgelukkig met hem en trots dat we zo een leuk hondje een mooie toekomst kunnen bieden!!

Met vriendelijke groet en een pootje,

Mylan & Tank (en de hele familie)

2 opmerkingen:

  1. Dit is ongelooflijk mooi! Deze dingen maken het leven de moeite waard! Tank heeft een superbaasje in Mylan gevonden en een superfamilie en hondenvrienden en koeienvrienden met shovel en tractor en nog veel meer. Dit noem je geluk hebben, geloof ik, in de echte zin van het woord. Dirkje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. daar doe je het voor toch?
    grt laura

    BeantwoordenVerwijderen