dinsdag 1 februari 2011

een goed begin van februari

Vanochtend vroeg mocht BB aan zijn nieuwe leventje als gewenste huishond beginnen. Heel veel geluk BB!
Guillermo krijgt regelmatig reacties maar helaas van mensen die denken dat een hond die al jaren in het asiel zit dat die gewend zijn om alleen te zijn en dus wel vele uren alleen zal kunnen zijn. Tja en zo werkt het niet. Maar het is een leuk hondje en hij zal hopelijk snel een passend mandje kunnen vinden. Bartje heeft veel belangstellenden en ik hoop dat ook hij binnenkort naar een fijn gezin mag.
Ook grappige Tank krijgt reacties maar het is nog afwachten, we blijven doorzoeken.
Geen leuke foto van Nuria maar haar kleuren (niet zwart maar bruin erin) is zo te zien. En dat ze weer wat slanker is. Voor Nuria lijkt een heel fijn mandje klaar te staan in Den Haag. Vrijdag is het huisbezoek dus hopelijk kan ze snel naar haar nieuwe huisje.
Jolly feliciteert Simon want die heeft de harten van een gezin uit Twente gewonnen. Ruimte, wandelingen en veel aandacht. Dus hij is gereserveerd. Hij is hier bijna 5 maanden en ik ben zo blij voor hem.
Boris schijnt ook een gezin te hebben. Ik hoop dat hij nu ook snel naar huis mag... hij is het wachten hier wel een beetje moe......

dan het fijne bericht dat Rafa en Niki weer thuis zijn. Ze zijn er nog niet. Ze kunnen zichzelf slecht warm houden en Niki is nog een zielig hoopje en Rafa hallucineert nog een beetje en is niet zichzelf. Hopelijk komt al het gif uit hun systeem en zullen ze er niets aan over houden. Hun toestand is nog zorgwekkend maar er is nu goede hoop dat ze er door gaan komen.

1 opmerking:

  1. Hoi Maureen

    Wat een goed nieuws dat zoveel hondjes mogelijk een nieuw huisje hebben gevonden! Ik ga duimen voor Nuria. Hoop het zo voor haar. Het is echt een schatje. Ik vind het dan ook nog steeds heel jammer dat het niet klikte met onze kat. Hopenlijk vindt ze nu haar eigen huisje.

    Groetjes,

    Esther

    BeantwoordenVerwijderen