donderdag 17 februari 2011

Ranjaclub

Voor wie het blog niet vanaf het begin heeft gevolgd maar even mijn strobaaltjes opnieuw voorstellen. Ik heb het over hen als ik het heb over de "Ranjaclub".
Bieke, mijn Hollandse Smoushond 6,5 jaar oud. Mamba, spaans mixje, type podengo pequeno wat een portugees ras is maar dan een Andalusische variant 4,5 jaar oudWhoopi, Shih Tzu mixje uit Spanje zo'n 7 jaar oud denk ik.
Phuc, net zo een soort mix eigenlijk als Mamba maar dan met puntoren en krulstaartje. Ze zijn klein maar rank en lopen probleemloos kilometers mee naast de fiets. Phuc is geestelijk wat achter en is meer dan een jaar als een pup van 3 maanden geweest en zit nu in zijn puberteit maar zal zo'n 3 jaar oud zijn. Ik heb het ook wel eens over Peter Pan... het jongetje dat kan vliegen en niet volwassen wil worden :)

En dan heb ik natuurlijk ereleden van de Ranjaclub de oudjes Granny (11 jaar) en Lucky (podenco 12 jaar) en de tijdelijke leden in de vorm van opvanghonden. Al kan ik Smokie onderhand wel vast lid gaan maken want hij zit hier natuurlijk ongekend lang en hoort er wat dat betreft ook helemaal bij.

2 opmerkingen:

  1. WOW, wat zijn ze allemaal mooi, al zal er één altijd een heel, heel speciaal plekje in mijn hart houden.....
    Mooi weekend, lieffies & DIKKE KNUFZZ XX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eén heeft een speciaal plekje in Hanneke's hart, wel, een ander heeft dat in het mijne: Smoky, de lieve lobbes met veel pech, maar ook met het grote geluk in de goede handen van bij Maureen te zijn en eens per week bij 'opa'.

    BeantwoordenVerwijderen