maandag 17 januari 2011

berichtjes

Danyl hier op foto's van gister tijdens de wandeling is vandaag vertrokken. Nu maar vol spanning uitkijken naar een eerste bericht. Hij had er in ieder geval zin in en ging blij mee. Van harte hoop ik dat hij ditmaal zijn "forever home"heeft mogen vinden.
Niet alleen Danyl vertrok maar ook Cleo werd gehaald. Ook zij ging blij mee en het eerste bericht is al binnen en dat is dat ze zich zo super gedraagt en ze erg blij met haar zijn. Ik had haar samen met Mira uitgezwaaid maar die maakte zich er niet druk om dat Cleo weg ging.... ze had zin in een wandeling dat vond ze veel leuker. Nu de eerste spannende nacht. Voor Danyl, voor Cleo en voor Mira natuurlijk ook.

Dan ben ik vandaag met Smokie naar de dierenarts geweest. Jaarlijkse enting en controle maar hij zit er super uit en is in goede conditie. Maar hij had de afgelopen week een paar aanvallen en hoewel kort zijn 3 aanvallen in 3 dagen veel en daarom wordt er gekeken of de medicijnspiegel in zijn bloed nog goed is. Mogelijk moet er wat in zijn medicatie aangepast. Probleemloos liet hij zich prikken; hij is zo super makkelijk en lief.

Dan had Simon vandaag gewoon 2 reacties..... al die tijd niets en dan inene 2 op 1 dag. Eentje lijkt zeer geschikt en de mensen zijn erg enthousiast maar het blijft nog even spannend want ze komen eerst kennis maken om te kijken of de klik er in het echt ook is. Dus Simon krijgt vrijdag bezoek. Duimen maar weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten