vrijdag 28 januari 2011

updateBart en Tank waren gereserveerd maar helaas inmiddels hadden beide gezinnen de adopties al weer geannuleerd.
Maandag ging ik fietsen met de honden en had de pupjes in de benches en ik kom terug en BéBé een zielig hoopje. Temperatuur opgenomen en hij had fiks koorts en een half uur later nog. Met zulk jong spul neem je geen risico dus ik dierenarts gebeld. Helemaal volgeboekt maar in namiddag maakte ze een gat voor me en kon ik terecht. BéBé had nog steeds koorts en heeft een prikje tegen de koorts gehad en antibiotica en speciaal poeder voor in het water om te voorkomen dat hij zou uitdrogen. Gelukkig was hij na een dag zielig al weer snel weer beter maar hij moet natuurlijk wel de pilletjes kuur afmaken.
Dinsdag begon Bart te kuchen en Tank te snotteren dus geen risico en ook voor deze 2 antibiotica gehaald maar gelukkig zijn die verder niet ziek geworden dus daar was ik goed op tijd bij.

Woensdag was het Smokie dag en omdat Nuria door alles wat te kort gekomen was, had ik haar ook lekker meegegeven aan mijn ouders voor lekkere wandelingen en veel aandacht. Nuria leek het dieet goed te verdragen maar achteraf was ze het waarschijnlijk toch spuugzat. Want ze is er lekker vandoor gegaan op zoek naar eten. Langs de midget golf, het parkeerterrein met patatkraam, restaurant, openluchttheater en toen kwam ze op het terrein van een instelling waar net de warme middagmaaltijd waarschijnlijk werd geserveerd en daar is ze gelukkig door mensen gepakt. Voor Nuria een leuk avontuur maar grijze haren erbij voor mijn ouders en mij. Ze is 2 uur aan de wandel geweest en ik weet zat mensen die hun spaanse mixen gewoon vele uren of zelfs dag of zelfs nacht kwijt zijn maar pffff ik ben het niet gewend en wil het ook niet meer meemaken. Toch kan Nuria prima los zolang het dus maar niet is waar je eten kan gaan bietsen :) dus alleen in de "middle of nowhere". Maar ze slankt ondertussen echt goed af en dat is gewoon voor haar gezondheid veel beter.

Voor BéBé en Bart zijn inmiddels nieuwe gezinnen gevonden die ze willen adopteren dus hopelijk mogen de broertjes eerdaags naar huis.
Donderdag zijn alledrie de pupjes de ochtend bij Klasina wezen spelen. Bedankt voor het oppassen Klasina!

1 opmerking:

  1. Jeetje, Maureen. Wat een nachtmerrie dat Nuria kwijt was. Ze is ook niet moe te krijgen ;-)en gek op eten weet ik uit ervaring. Die heeft haar beweging weer gehad! Wij merkten met wandelen dat ze altijd erg is gespitst op haar baasje, maar ja, je zal maar lekkere trek hebben... ;-)Ik hoop dat er nou maar snel een lief en sportief baasje voor deze dame wordt gevonden. Ze verdient het echt, alhoewel ze het bij jou ook prima naar haar zin heeft volgens mij.

    Groetjes,

    Esther

    BeantwoordenVerwijderen