maandag 16 november 2009

het gaat zo goed hier met PeerPeer is een prachtig hondje. Ze is gek op mensen groot en klein.

Bij haar vorige huisje kon ze niet overweg met het teefje daar maar hier leeft ze helemaal op en heeft ze leren spelen en stoeien met de andere honden en is ze beste maatjes met Vamy en Smokie.

Buitenshuis is ze echter totaal afgeleid en zo met haar omgeving bezig. Voor het eerst een opvanger die niet los kan omdat ze gewoon bezig is met wat ze een kilometer verderop ziet en er ook zo naartoe vandoor zou gaan. Het is niet direct te zien maar ze heeft zeer waarschijnlijk het bloed van een zichtjager, waarschijnlijk podenco door haar aderen stromen. Ik heb veel podencokruisingen gehad. Vamy is dat ook maar die kan los net als eerdere podencokruisingen los konden. Maar Peer dus niet.

Echter dit lichtgebouwde hondje moet wel veel bewegen dus zoekt een baas in een landelijke, prikkelarmere omgeving die lekker met haar wil wandelen (aangelijnd), joggen of fietsen.

aan haar "looks"zal het niet liggen want ze is erg mooi.

En ze leert hier snel. Zo wist ze eerst niet wat met dat ding te doen maar al snel begon ze met de pluche fazant te spelen en een beetje te apporteren. Knap hoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten