woensdag 18 november 2009

golden oldie


Gister even langs de dierenarts.Granny vond het maar niks in de auto en daarna binnen bij de dierenarts op tafel was ze helemaal in "ik wil weg"stemming.
Ze wordt op zo'n 10 jaar geschat en als ze lekker afvalt dan kan ze nog zeker een paar jaar iemand heel veel geven. Haar achterkant is wat pijnlijk als je haar optilt en dierenarts vermoed dat ze ooit een ongeluk heeft want haar staartje is duidelijk ooit gebroken geweest en haar pootjes staan achter wat gedrukt wat zou kunnen wijzen dat ze daar ooit een breuk heeft gehad. Dus mogelijk heeft ze ooit een ongeluk gehad. Gelukkig heeft ze er verder geen last van en heeft ze vanochtend lekker los meegewandeld met de Ranjaclub en Vamy op het fietspad. Korte wandeling van 20 minuten en dat geeft geen enkel probleem. Ze trekt zelfs af en toe een klein sprintje.

Haar gebitje moet schoongemaakt zoals eigenlijk altijd wel bij honden uit Spaanse asielen maar dan zal ze ook weer brokjes ed kunnen eten en een kauwstaaf goed kunnen kauwen want dat wil ze zo graag maar lukt nu niet zo. Als ze dan onder zeil is kan meteen even nog gekeken worden naar haar kontje want dan kunnen ze meteen anaalklieren evt nog even leegdrukken zou dat nodig zijn. Maar eerst nu even bijkomen van alles.

De dierenarts vond haar een leuk tierig oudje en ze mag gewoon bewegen en lekker afvallen. Nu maar hopen dat er ergens nog iemand is die voor zo een lief oudje wil gaan. Ze kan zowel met andere honden als hond alleen zolang ze maar vertroetelt wordt. Ze kan even alleen zijn en gaat dan gelaten in een mandje slapen maar liever is ze lekker bij je in de buurt. Maar er zijn helaas nu eenmaal niet veel mensen die zo een oudje nog een kans willen geven. Maar voor nu is ze veilig en weg uit het asiel en kan ze bijkomen van de avonturen. En als ze plaatst kan ik weer een ander hondje helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten