vrijdag 26 februari 2021

Veel geluk Pomolo

Pomolo kreeg vandaag bezoek en tja dit is zo een lief manneke en dus blije baasjes die hem maar wat graag mee naar huis namen. Heel veel geluk Pomolo!
Vrolijke Cherry is gereserveerd en zondag is het huisbezoek. Combinatie van kleindochter en oma die heel enthousiast zijn en waar Cherry goed lijkt te passen. Met een mevrouw waar al langer contact mee was, maar voor wie het erg spannend is omdat het eerste hond wordt afgesproken om morgen kennis te maken met Limon. Ze woont gelukkig nabij. Zondag dan huisbezoek. ​Met Limon gister nog even naar dierenarts geweest omdat hij een vreemd bultje in zijn nek had. Het bleek een heel grote talgbult te zijn. Kan jaren zitten eer het doorbreekt maar kan geen kwaad gelukkig. Hij won meteen hart van de assistent die al baalde dat ie midden in een verhuizing zat want hij was weg van Limon die lekker op schoot tegen hem aan ging hangen want Limon is echt een hondje die tegen je aan kan kruipen. Het is geweldig fijn dat het zo goed voor de "fruitmand" loopt. Eind maart hopen we de andere 2 van de fruitmand en nog wat honden te laten komen. Dan zal het vermoedelijk wel minder hard lopen omdat het dan oudjes zijn en/of honden met meer aandachtspunten of meer in de rugzak.
Toch blijf ik hopen dat komende maand ook de langzitters mogen doorstromen. Snoopy is op de juiste plek zo leuk en eigenlijk ook makkelijk hondje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten