zaterdag 1 februari 2020

drukke zaterdag

Vandaag niet naar de speelochtend gegaan. De voorspelling was regen maar dat viel gelukkig mee maar net als de vorige keer zat ik dat het voor Whoopi en Pirate toch minder geschikt is op het veld omdat het door de vele regen en belasting een blubberzooi is. Sneu voor Rivka voor wie een veld met modderplassen en hondenvriendjes een walhalla is maar het is goed gemaakt met haar.
Michiel en Dirkje kwamen langs en brachten dekbedden mee wat super was want daar was ik helemaal doorheen. Ze namen Rivka en Pirate mee voor een boswandeling. Ik kon ondertussen met Whoopi even naar achter rijden. Whoopi kon zelfs los op het voor haar zo vertrouwde fietspad. Ze genoot maar was wel kapot erna en ook wat benauwd. Maar je weet gewoon dat deze wandeling wel eens de laatste kan zijn en het was zo fijn weer even met haar weg te kunnen zonder problematiek van Pirate die mee wil.
Als kers op de taart begint februari geweldig mooi met de reservatie van Binkie! Het extra adverteren heeft vast geholpen. Duimen maar voor hem. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten