vrijdag 22 november 2019

mooi herfstweer

Ondanks regelmatig reacties geen zicht op huisjes. Wel mooi herfstweer dus ook meteen maar een nieuwe foto van Abe wiens poot goed hersteld is.
en van Rivka. Echt jammer dat ze niet aanspreekt en ze kijkt misschien ook streng op de foto's maar het is zo een lieve leuke sociale hond.
De spanning in de roedel blijft en dus ook de momenten dat het mis gaat. Dit keer is Pirate zelf de pineut. Gelukkig hebben we pijnstilling en curcuma en honingzalf in huis maar nog weer een zorgenkindje erbij is niet echt fijn. Hopelijk is hij snel weer beter. In mijn eigen roedel ook zorgenkindjes. Whoopi slaapt overdag meest en is dan in de nacht veel op. Mij wakker kreunen en naar buiten willen en dan buiten in het donker de weg kwijt zijn. Waar Omi blij dement was, is Whoopi sneu dement aan het worden. Ze krijgt al pijnstilling en andere zaken. Vandaag begonnen met tabletjes cholodin. Hopelijk brengt dat haar verbetering en kunnen we beiden de nachten beter door slapen. Als ze maar weer wat vrolijker wordt. Blijf hopen op een wonder dat Pirate plaatst en ik Whoopi nog even mee kan nemen op wat quality time uitjes want ze gaat nu echt haar laatste fase in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten